Osvežilec tkanin in prostora »ELEGANCE«

2,50 €
2,78 €
Z DDV
2,78 €
2,50 €
0,28 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,50 €

Količina

Osvežilec tkanin in prostora »ELEGANCE« - Lilla

Pričarajte si vonj tkanin in prostora, ki vas bo prevzel s svojo eleganco in osvežujočo aromo. Predstavljamo vam osvežilec tkanin in prostora »ELEGANCE« znamke Lilla, ki bo vašim oblačilom, posteljnini in prostorom podaril edinstven in čaroben vonj.

Uživajte v dišečih oblačilih in prostoru

Osvežilec tkanin in prostora »ELEGANCE« je na voljo v priročni 250 ml embalaži. Ta edinstvena formula bo vaša oblačila oživila z nežno in dolgotrajno svežino. Pršite po oblačilih, posteljnini ali v prostoru ter se prepustite čutnemu doživetju, ki vas bo ustvarjeno vzdušje popeljalo v svet elegance.

Občutite vonj Bosne in Hercegovine

Lilla je znana po svojem pristnem in tradicionalnem pristopu k ustvarjanju izdelkov. Osvežilec tkanin in prostora »ELEGANCE« ponuja edinstven vonj Bosne in Hercegovine, ki vam bo ob vsakem pršenju pričaral duh te čudovite države. Kombinacija dišav vam bo omogočila, da se sprostite in uživate v pristnosti in toplini vonja.

  • Osvetlite oblačila, posteljnino in prostore z edinstvenim vonjem
  • Občutite svežino tkanin skozi ves dan
  • Prijetna in dolgotrajna aroma
  • Enostavna uporaba s pomočjo priročnega razpršilnika

Ne glede na to, ali želite osvežiti svoja oblačila ali ustvariti prijetno vzdušje v vašem domu, osvežilec tkanin in prostora »ELEGANCE« je prava izbira. S svojo edinstveno mešanico dišav vas bo popeljal v svet elegance in ustvarjalnost.

Pridite in doživite osvežilec tkanin in prostora »ELEGANCE«, ki združuje kakovost, tradicijo ter vrhunsko svežino. To je popolno dišavno doživetje, ki bo obogatilo vaša oblačila in prostore z neustavljivo eleganco.

3870069003055
120 Izdelkov

Informativni list

Tip
Osvežilec

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Osvežilec tkanin in...

2,50 €
2,78 €
Spletna cena: -10%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.