Mehčalec za perilo »FRESH BREEZE« 2 L

2,60 €
3,50 €
Ni na zalogi
Z DDV
3,50 €
2,60 €
0,90 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,60 €

Žal, ni več izdelkov na zalogi
Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Mehčalec za perilo »FRESH BREEZE« 2 L

Za vrhunsko mehčanje perila in svež vonj, izberite mehčalec za perilo »FRESH BREEZE« znamke Lilla. Ta mehčalec je idealen za tiste, ki želijo pustiti na svojem perilu občutek nežnosti in svežine.

Mehčalec za perilo »FRESH BREEZE« združuje tradicionalne recepte z visoko kakovostnimi sestavinami, ki bodo v vaša oblačila vnesle dodatno nežnost in prijeten vonj. S svojo močno formulo zmanjšuje trdoto vode in pomaga preprečevati nastanek trdih oblog na tkaninah, kar omogoča lažje likanje in boljše rezultate pri pranju.

Mehčalec za perilo »FRESH BREEZE« je na voljo v 2-litrski embalaži, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo. Njegov praktičen dizajn omogoča enostavno doziranje, tako da boste lahko brezskrbno uporabljali mehčalec ob vsakem pranju.

S strastjo do čistega perila in željo po zadovoljstvu strank, je znamka Lilla ustvarila mehčalec za perilo »FRESH BREEZE«, ki se ponaša z bogato tradicijo in vrhunsko kakovostjo. Izberite mehčalec Lilla in prepustite se svežemu vonju, ki bo vaše perilo ovijal v nežno mehkobo.

Izdelek je primeren za uporabo pri pranju perila v pralnih strojih ali ročno pranje.

  • Visoko kakovostne sestavine za maksimalno mehčanje in nežnost
  • Odstranjevanje trdote vode za boljše rezultate pri pranju
  • 2-litrski paket za dolgotrajno uporabo
  • Praktično doziranje za enostavno uporabo

O znamki Lilla

Znamka Lilla je znana po svoji zavezanosti kakovosti in tradiciji. S svojo strastjo do čistega perila, Lilla ustvarja izdelke, ki zadovoljujejo potrebe in pričakovanja strank. Kombinacija tradicionalnih receptov in inovativnih formul omogoča, da Lilla izstopa s svojimi izdelki na področju pranja in nege perila. Izberite Lilla mehčalec za perilo »FRESH BREEZE« in izkusite svežino in mehkobo, ki jih ponuja ta vrhunski izdelek.

3870069002515

Informativni list

Tip
Mehčalec za perilo

Posebne refence

Mehčalec za perilo »FRESH...

2,60 €
3,50 €
Spletna cena: -26%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.