Univerzalno čistilo LIMONA

2,20 €
4,38 €
Z DDV
4,38 €
2,20 €
2,18 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,20 €

Univerzalno sredstvo za čiščenje trdih površin, tekstila, gume, plastike...

Količina

Univerzalno čistilo limona - 750 ml

Za učinkovito in priročno čiščenje vašega doma ne potrebujete drugega kot Glanz univerzalno čistilo limona. S tem izdelkom boste lahko brez težav očistili prakso umazanijo in pričarali svežino v vsak kotiček vašega doma.

Kvalitetno čiščenje

Zahvaljujoč visoki koncentraciji in močnim čistilnim sestavinam, bo Glanz univerzalno čistilo z lahkoto odstranilo trdovratne madeže, umazanijo, maščobo in vodni kamen. Vaša površina bo ponovno sijala in se zasijala v vsem svojem sijaju.

Naravna aroma limone

Ne samo, da bo vaš dom sijal, temveč bo tudi prijetno odišavljen. Univerzalno čistilo limona Glanz ima izjemno vonjavo limone, ki bo prostor napolnila s prijetno in svežo dišavo. Brez neprijetnih vonjav, samo svežina narave.

Za vse površine

Univerzalno čistilo limona Glanz je primerno za vse vrste površin, vključno z marmornimi, keramičnimi, steklenimi, lesnimi in plastičnimi površinami. Enostavno ga nanesite na površino, obrišite z mehko krpo ali gobico ter uživajte v čisti in sveži okolici.

Poizkusite Glanz univerzalno čistilo limone in doživite, kako enostavno je doseči sijoče rezultate. Vaš dom bo bleščeč, vonj svežine pa bo prijetno napolnil prostor.

  • Odstranjuje trdovratne madeže, umazanijo in maščobo
  • Prijetna aroma naravne limone
  • Primerno za vse vrste površin
Opomba: Digitalne ilustracije izdelka so samo za ponazoritev in se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.
3870069003529
118 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Univerzalno čistilo LIMONA

2,20 €
4,38 €
Spletna cena: -50%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.