Sredstvo za čiščenje tal »OCEAN«

1,59 €
3,08 €
Z DDV
3,08 €
1,59 €
1,49 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,59 €

Količina

Sredstvo za čiščenje tal »OCEAN« 1 l

Z veseljem vam predstavljamo sredstvo za čiščenje tal »OCEAN«, ki ga ponuja priznana znamka Glanz. To kakovostno čistilo je lahko vaš zvesti spremljevalec pri vsakodnevnem čiščenju vašega doma.

Za tiste, ki cenite tradicionalne bosanske kakovosti in visoko učinkovite izdelke, je sredstvo za čiščenje tal »OCEAN« prava izbira. Z eno samo steklenico, ki vsebuje 1 liter čistila, boste svoje talne površine očistili s preprosto in učinkovito uporabo.

Sredstvo za čiščenje tal »OCEAN« ponuja edinstveno kombinacijo tradicije in kakovosti. Ob enem vonju boste občutili dotik Bosne in Hercegovine ter se spomnili ali spoznali njeno čarobno atmosfero. Zaradi svoje unikatnosti in kakovosti vas bo prevzel, prinašal pa bo tudi pravi okus pri čiščenju vaših tal.

Za dodatno udobje vam sredstvo za čiščenje tal »OCEAN« ponujamo po izredno ugodni spletni ceni. Poleg tega pa poskrbimo tudi za dostavo na vaš dom, kar vam prihrani čas in denar. Z našo spletno trgovino lahko uživate v bogatem izboru Bosanskih izdelkov, pri čemer smo edini ponudnik izključno Bosanskih izdelkov na slovenskem tržišču.

Prenesite vonj in kakovost Bosne in Hercegovine v svoj dom, in zaplešite s čistočo svojih tal. Preizkusite sredstvo za čiščenje tal »OCEAN« 1 l in dovolite, da v vaše življenje vstopi prava bosanska tradicija.

3870069003024
38 Izdelkov

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Sredstvo za čiščenje tal...

1,59 €
3,08 €
Spletna cena: -48%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.