Abrazivno čistilo Glanz 500 ml

1,20 €
2,50 €
Z DDV

Tekoče abrazivno čistilo za pomivalna korita, štedilnike, keramične ploščice, pipe, predmete iz nerjavečega jekla , kade, pomivalnike...

Količina

Abrazivno čistilo Glanz 500 ml

Glanz abrazivno čistilo je učinkovit izdelek za čiščenje v gospodinjstvu. Njegova posebna formula omogoča temeljito čiščenje različnih površin, odstranjevanje trdovratnih madežev ter pusti sijoč in bleščeč rezultat.

Znamka Glanz je znana po vrhunski kakovosti in odličnih rezultatih svojih izdelkov. To abrazivno čistilo je še ena izmed njihovih izjemnih in zaupanja vrednih rešitev za čiščenje.

S kapaciteto 500 ml, ta izdelek je primeren za večkratno uporabo. Zahvaljujoč svoji močni abrazivni formuli, bo ta čistilo enostavno odstranilo trdovratne madeže in umazanijo z različnih površin, kot so kuhinjske plošče, kopalnice, steklene površine ter kovinske površine.

Za prijetnejše in enostavnejše čiščenje, uporabite abrazivno čistilo Glanz. Njegova edinstvena formula nudi izjemen rezultat ter ohranja vaše površine sveže, sijoče in brezhibno čiste.

  • Izjemna moč odstranjevanja trdovratnih madežev
  • Primerno za čiščenje različnih površin
  • Kapaciteta 500 ml za večkratno uporabo
  • Enostaven in učinkovit način za bolj sijoče površine

Zabrišite proč trdovratne madeže in zagotovite sijoče rezultate s abrazivnim čistilom Glanz 500 ml. Površine v vašem domu bodo s tem izdelkom sijale in se prav tako počutile sveže in čiste.

3870069000344
32 Izdelkov

Posebne refence

Abrazivno čistilo Glanz 500 ml

1,20 €
2,50 €
Spletna cena: -52%