Trahana kisla

1,80 €
2,60 €
Z DDV
2,60 €
1,80 €
0,80 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,80 €

Tarhana kisla - testenine za juho

Narejena na tradicionalen način.

Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Trahana kisla

Trahana kisla je tradicionalna bosanska jed, ki je znana po svojem edinstvenem okusu in teksturi. Ta izdelek je pakiran v velikosti 400 g in je odlična sestavina za pripravo okusnih jedi iz Bosne in Hercegovine.

Naša trahana kisla je narejena iz naravnih sestavin, ki so skrbno izbrane in pripravljene v procesu, ki ga tradicionalno uporabljajo mojstri in mojstrice iz Bosne in Hercegovine. Ta jed je pogosto uporabljena kot glavna sestavina juh, enolončnic, rižot in drugih tradicionalnih jedi.

Zahvaljujoč našim edinstvenim dobaviteljem, lahko zagotavljamo, da je naša trahana kisla najvišje kakovosti. Začutite pristno bosansko kulinarično izkušnjo s to okusno jedjo, ki vam bo pripomogla k ustvarjanju tradicionalnih bosanskih okusov tudi v udobju vašega doma.

  • Teža: 400 g
  • Uporaba: Juhe, enolončnice, rižote
  • Edinstven okus in tekstura
  • Naravne sestavine
  • Pripravljeno po tradicionalnem postopku

Naročite svojo embalažo trahane kisle in poskusite nepozabne tradicionalne okuse Bosne in Hercegovine. Uživajte v edinstveni kombinaciji okusa in teksture, ki vas bo navdušila, in začnite pripravljati pristne bosanske jedi kar v svoji kuhinji.

Pri nas ponujamo širok izbor izdelkov iz Bosne in Hercegovine, zato si oglejte našo ponudbo in si zagotovite svoj kos bosanske kulinarične dediščine že danes!.

3870799000010
427 Izdelkov

Informativni list

Tip
Trahana

Posebne refence

Trahana kisla

1,80 €
2,60 €
Spletna cena: -31%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.