Trahana s paradižnikom

1,80 €
2,60 €
Ni na zalogi
Z DDV
2,60 €
1,80 €
0,80 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,80 €

Tarhana s paradižniko - testenine za juho

Narejena na tradicionalen način.

Količina

Trahana s paradižnikom

Trahana s paradižnikom je tradicionalna bosanska jed, ki vas bo popeljala v okuse in vonjave Bosne in Hercegovine. Ta okusna in hranljiva jed je pripravljena iz kakovostnih sestavin, ki so skrbno izbrane in ročno pripravljene.

Izdelek ima neto težo 400 g. Trahana je priljubljena jed, ki je sestavni del tradicionalne bosanske kuhinje. Predstavlja kombinacijo drobno sesekljanega pšeničnega testa, paradižnika in začimb, ki ji dajejo edinstven okus.

Zaradi svoje kakovosti, tradicionalnosti in edinstvenega okusa je trahana s paradižnikom zelo cenjena med ljubitelji bosanske kuhinje. Ta izdelek je odličen za pripravo domačih specialitet, kot so juhe, enolončnice ali kot priloga k mesnim jedem.

Naročite trahano s paradižnikom in se prepustite okusom in vonjavam Bosne in Hercegovine. Spletna cena je ugodna in dostava je hitra in zanesljiva. Izdelek je pakiran v trpežni embalaži, ki bo ohranila svežino in kakovost izdelka.

Kaj čakate? Naročite trahano s paradižnikom in uživajte v tradicionalnem okusu Bosne in Hercegovine kar v udobju svojega doma!

3870799000041

Informativni list

Tip
Trahana

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Trahana s paradižnikom

1,80 €
2,60 €
Spletna cena: -31%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.