Trahana blaga

1,80 €
2,60 €
Ni na zalogi
Z DDV
2,60 €
1,80 €
0,80 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,80 €

Trahana blaga - testenine za juho.

Narejena na tradicionalen način.

Količina

Trahana blaga - tradicionalni okus Bosne in Hercegovine

Dobrodošli v trgovini Meri, kjer vam predstavljamo tradicionalne izdelke iz Bosne in Hercegovine, med njimi tudi našo specialiteto - trahano blago.

Trahana blaga je bogato prehransko živilo, ki ima dolgo tradicijo v bosanski kuhinji. Naša 400 g embalaža vsebuje visokokakovostno trahano, pripravljeno iz izbranih naravnih sestavin, brez dodanih umetnih barvil ali konzervansov.

S to prvovrstno trahano lahko enostavno pripravite okusen obrok za celotno družino. Trahana je namreč kombinacija suhe testenine, fermentirane jogurtove pare in začimb, ki ji dajo poln okus in edinstveno teksturo. Zahvaljujoč posebni pripravi, naša trahana je hitro kuhanje in ponuja neverjeten okus, ki vas bo očaral.

Bosanska trahana blaga je odlična izbira za zajtrk, kosilo ali večerjo, saj je enostavna za pripravo in zagotavlja občutek sitosti. Poleg tega vam nudimo možnost dostave izdelkov na vaš dom, kar pomeni prihranek časa in denarja.

Za najbolj pristen okus Bosne in Hercegovine vabljeni, da poskusite našo trahano blago. Prepričani smo, da bo ta tradicionalna jed uresničila vse vaše pričakovanje in vas popeljala na kulinarično potovanje v sredino Balkana.

Glavne značilnosti trahane blaga:

  • Visokokakovostne naravne sestavine
  • Brez dodanih umetnih barvil ali konzervansov
  • Okusna suha testenina z edinstveno teksturo
  • Enostavna in hitra priprava
  • Ponuja občutek sitosti
3870799000034

Informativni list

Tip
Trahana

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Trahana blaga

1,80 €
2,60 €
Spletna cena: -31%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.