Rižota z gobami

2,20 €
3,90 €
Ni na zalogi
Z DDV
3,90 €
2,20 €
1,70 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,20 €

Hitra priprava gobove rižote, v pakiranju so 3 ločene vrečke

Žal, ni več izdelkov na zalogi
Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Rižota z gobami

Opis:

Z veseljem predstavljamo rižoto z gobami znamke Vispak, ki je prava poslastica za vse ljubitelje okusne in kakovostne hrane. Pripravite si slastno in zadovoljivo kosilo s tem tradicionalnim bosanskim jedem.

Podrobnosti izdelka:

  • Količina: 375 g (3 x 125 g)
  • Znamka: Vispak

Lastnosti:

Rižota z gobami je pripravljena iz skrbno izbranih sestavin, visokokakovostnega riža ter svežih in aromatičnih gob. Ta okusna jed bo v vašem krožniku pričarala pravi tradicionalni okus Bosne in Hercegovine.

Priprava:

Za pripravo rižote z gobami preprosto sledite priloženemu receptu. V nekaj korakih boste pripravili okusno, kremasto in bogato rižoto, ki bo navdušila vaše brbončice.

Uporaba:

S to odlično rižoto z gobami lahko presenetite svoje goste ali pa razvajate svoje najdražje doma. Odlično se poda k različnim prilogam, kot so solate, paradižnikova omaka ali sveže pečen kruh.

Prednosti:

  • Tradicionalen okus Bosne in Hercegovine
  • Kakovostne sestavine
  • Enostavna priprava
  • Unikatna mešanica okusov

Zaupanje blagovne znamke Vispak:

Vispak je priznana blagovna znamka na področju prehrambene industrije v Bosni in Hercegovini. Z leti izkušenj in tradicije je Vispak postal sinonim za vrhunske in kakovostne izdelke. Z nakupom rižote z gobami blagovne znamke Vispak si zagotovite pristen okus in uživanje ob tradicionalni bosanski jedi.

3870007064476

Posebne refence

Rižota z gobami

2,20 €
3,90 €
Spletna cena: -44%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.