Testenine Pappardelle rezanci široki

1,50 €
2,40 €
Ni na zalogi
Z DDV
2,40 €
1,50 €
0,90 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 1,50 €

Sušene testenine z dodatkom jajc

Količina

Testenine Pappardelle rezanci široki

Znamka: Klas

Testenine Pappardelle rezanci široki so odlična izbira za vse ljubitelje bosanske kuhinje. Ti široki rezanci imajo tradicionalno pripravo, ki zagotavlja avtentičen okus in teksturo. Vsak ugriz vas popelje nazaj v Bosno in Hercegovino, kjer se ti rezanci pogosto uporabljajo pri pripravi različnih jedi.

Značilnosti:

  • Teža: 400 g
  • Širina rezancev: široki
  • Kakovostne sestavine
  • Unikatnost bosanske kuhinje

Testenine Pappardelle rezanci široki so primerni za pripravo različnih jedi. Z njimi lahko ustvarite okusne testeninske jedi, kot so pappardelle z gobami in smetanovo omako ali pappardelle s tartufi in maslom. Zaradi svoje širine se dobro obnesejo tudi v juhah, kot na primer testeninska juha s Pappardelle rezanci.

Znamka Klas je znana po svoji visoki kakovosti izdelkov iz Bosne in Hercegovine. Zaupajte nam in prepustite se okusom tradicionalne bosanske kuhinje. Testenine Pappardelle rezanci široki prihajajo v pakiranju po 400 g in so odlična izbira za vse ljubitelje pristnih in avtentičnih okusov.

Pripravite si okusne bosanske jedi s testeninami Pappardelle rezanci široki in si zagotovite ekskluziven okus, ki ga najdete le v izdelkih iz Bosne in Hercegovine.
3870004002556

Informativni list

Tip
Testenine

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Testenine Pappardelle...

1,50 €
2,40 €
Spletna cena: -38%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.