1

Makaroni Tortiglioni

1,00 €
Z DDV

Sušene testenine z dodatkom jajc

Količina

Makaroni Tortiglioni - Tradicionalni okus Bosne in Hercegovine

Znamka: Klas

Makaroni Tortiglioni so odlični testeninski izdelki, ki prinašajo okus tradicionalne bosanske kuhinje. V pakiranju se nahaja 400 g kakovostnih makaronov, ki jih je izdelala priznana znamka Klas.

Naši Makaroni Tortiglioni so narejeni iz skrbno izbranega in visokokakovostnega pšeničnega zrnja. Imajo privlačno obliko spirale, ki se odlično ujema s številnimi omakami in recepti. S svojo teksturo in okusom vas bodo popeljali v svet tradicionalne bosanske kuhinje.

Vrhunska kakovost, tradicionalen okus in enostavna priprava so ključne lastnosti naših Makaronov Tortiglioni. Ne samo, da vas bodo ti makaroni navdušili s svojim okusom, ampak vam bodo tudi prihranili čas pri kuhanju ob različnih priložnostih.

S svojo edinstveno obliko bodo Makaroni Tortiglioni privlačni tudi za najmlajše člane družine. Lahko jih uporabite v številnih receptih za testeninske jedi, solate ali gratinirane jedi. So idealna izbira za hitro kosilo ali večerjo.

Za vse ljubitelje tradicionalnih okusov bosanske kuhinje in visokokakovostnih izdelkov je naša spletna trgovina pravi naslov. Naročite si svoj paket Makaronov Tortiglioni in si privoščite pristno bosansko doživetje v svoji kuhinji. Dostava na dom je hitra in zanesljiva.

  • Neto količina: 400 g
  • Znamka: Klas
  • Okus: Tradicionalna bosanska kuhinja
  • Enostavna priprava
  • Idealno za različne recepte

Naročite danes Makarone Tortiglioni in uživajte v pristnih okusih Bosne in Hercegovine!

3870004028747
22 Izdelkov

Posebne refence

Makaroni Tortiglioni

1,00 €