Jufka za baklavo - Merak

2,20 €
3,14 €
Z DDV
3,14 €
2,20 €
0,94 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 2,20 €

Merak jufka pripravljena po domačem receptu.

Pohitite! Samo 4 izdelkov na zalogi!
Količina

Jufka za baklavo - Merak

Z veseljem vam predstavljamo Jufko za baklavo znamke Merak - izdelek, ki bo navdušil vse ljubitelje bosanskih sladic. Vsako pakiranje te odlične jufke vsebuje 450 g jufke, ki je pripravljena za izdelavo popolne bosanske baklave.

Znamka Merak je znana po svoji vrhunski kakovosti bosanskih izdelkov in ta jufka za baklavo ni nobena izjema. Izdelana iz skrbno izbranih sestavin, ta jufka zagotavlja pristen okus in teksturo, ki jo pričakujete od tradicionalne baklave.

Medtem ko druge trgovine morda ponujajo podobne izdelke, Merak izstopa zaradi svoje predanosti tradicionalnemu okusu, kvaliteti in cenovni ugodnosti. Nismo le trgovina, ki prodaja bosanske izdelke, ampak tudi zagovornik kulture in tradicije Bosne in Hercegovine.

Za pripravo baklave s to jufko je postopek enostaven. Jufko enostavno razprostrite, nadevajte s prepoznavnim polnilom in zvijte v okusno sladico. Rezultat bo neverjetna sladica, ki bo v vaš dom prinesla pravi vonj Bosne in Hercegovine.

Naša spletna trgovina je edina v Sloveniji, ki ponuja širok spekter izdelkov iz Bosne in Hercegovine, in smo ponosni, da sodelujemo z najboljšimi proizvajalci, kot so Klas, Vispak, Kent in Master.

Za izboljšanje vaše izkušnje pri nakupovanju smo vam pripravili posebno ponudbo za Jufko za baklavo - Merak. Ne zamudite priložnosti in naročite svoj paket danes ter se prepustite okusom in vonjavam tradicionalne bosanske baklave. Dostavimo vam jo kar na dom, kar pomeni prihranek časa in denarja. Pridružite se nam in doživite pristno Bosno in Hercegovino skozi naše izdelke!

3879000021233
4 Izdelkov

Informativni list

Tip
Jufke

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Jufka za baklavo - Merak

2,20 €
3,14 €
Spletna cena: -30%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.