Tarhana čorba

0,80 €
1,27 €
Z DDV
1,27 €
0,80 €
0,47 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 0,80 €

Tradicionalna Tarhana, bistra juha s testeninami in paradižnikom.

Količina

Okusna tradicionalna jed iz Bosne in Hercegovine, tarhana čorba, je pripravljena iz naravnih sestavin in z lovnimi začimbami, ki ji dajo edinstven okus. Tarhana čorba je idealna za pripravo hitrega in okusnega obroka, ki bo vaše brbončice razvajal z bogatimi aromami.

Naša tarhana čorba je izdelana s posebno tehniko sušenja, kar ji daje bogat okus in hranilne vrednosti. Poleg tega je na voljo v priročnem pakiranju, ki omogoča enostavno shranjevanje in uporabo. Ta okusna jed se hitro pripravi, kar je še posebej primerno za tiste, ki nimajo veliko časa.

Tarhana čorba je odlična izbira za vse ljubitelje bosanske kuhinje ali tiste, ki si želijo preizkusiti tradicionalno jed. S svojim polnim okusom in edinstvenimi začimbami bo tarhana čorba zagotovo zadovoljila vaše brbončice. Poleg tega je primerna tudi za vegetarijance in vegane, saj ne vsebuje nobenih živalskih sestavin.

Naročite svoj paket tarhana čorbe še danes in si privoščite okusen in bogat obrok, ki vas bo popeljal v tradicionalne okuse Bosne in Hercegovine!

3870007063448
1819 Izdelkov

Informativni list

Tip
Juhe

Posebne refence

Naše zadovoljne stranke
5/5

Tarhana čorba

0,80 €
1,27 €
Spletna cena: -37%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.