Mešanica za špagete bolognese

0,70 €
1,50 €
Z DDV
1,50 €
0,70 €
0,80 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 0,70 €

60 g

Naše zadovoljne stranke
5/5
Količina

Mešanica za špagete bolognese - Vispak

Uživajte v pristnem okusu italijanske kuhinje z mešanico za špagete bolognese blagovne znamke Vispak. Naša mešanica je popolna izbira za vse ljubitelje okusnih in srčnih špagetov bolognese.

Znana po svoji visoki kakovosti in tradicionalnem pristopu k pripravi hrane, blagovna znamka Vispak zagotavlja, da boste uživali v izkušnji prave bosanske kuhinje.

Glavne značilnosti:

  • Pristen okus: Naša mešanica za špagete bolognese vam zagotavlja pravo hrustljavo testenino, ki je obogatena z bogato omako iz paradižnikov, mesa in začimb. Z vsakim grižljajem boste začutili pristen in edinstven okus.
  • Enostavna priprava: Z Vispak mešanico za špagete bolognese je priprava vašega najljubšega italijanskega obroka preprosta. Sledite le priloženim navodilom in v nekaj minutah boste uživali v okusni jedi.
  • Kakovostne sestavine: Vispak uporablja samo najkakovostnejše sestavine pri izdelavi svojih mešanic. Od svežih paradižnikov do izbranega mesa in začimb - vsak sestavni del je skrbno izbran in pripravljen za izpolnitev vseh vaših kulinarčnih pričakovanj.

Ustvarite pravo italijansko kulinarično doživetje kar v udobju vašega doma z mešanico za špagete bolognese blagovne znamke Vispak. Bodite prepričani, da boste navdušili svoje brbončice in zadovoljili želje po pristnem okusu. Privoščite si okusno kosilo ali večerjo, ki jo bodo vaši najdražji zagotovo cenili!

3870007064131
663 Izdelkov

Posebne refence

Mešanica za špagete bolognese

0,70 €
1,50 €
Spletna cena: -53%
Komentarji (0)
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.