Mešanica za polnjene paprike

0,80 €
1,20 €
Z DDV
Količina

Mešanica za polnjene paprike - Naravne začimbe za osupljive okuse

Iščete najboljšo mešanico za polnjene paprike? Predstavljamo vam vrhunsko mešanico za polnjene paprike blagovne znamke Vispak. Ponosno vam predstavljamo najboljše naravne začimbe za pripravo vaših najljubših polnjenih paprik.

Z Vispakovo mešanico za polnjene paprike boste dosegli okus, ki vas bo navdušil. S skrbno izbranimi naravnimi začimbami se bodo vaše polnjene paprike spremenile v pravo kulinarično mojstrovino.

Zagotovite si pristen okus Bosne in Hercegovine, ki je znana po svoji bogati kulinarični dediščini. Vispak je priznana blagovna znamka, ki je specializirana za proizvodnjo vrhunskih izdelkov.

Začimbe v mešanici Vispak so skrbno izbrane in testirane, da vam zagotovijo najvišjo kakovost. Naša posebna formula združuje edinstveno kombinacijo začimb, ki bodo vaše polnjene paprike dvignile na višji nivo.

Lastnosti izdelka:

  • Idealna mešanica za pripravo polnjenih paprik
  • Naravne začimbe, brez dodanih umetnih arom in konzervansov
  • Pod blagovno znamko Vispak, priznani proizvajalec s tradicijo
  • Zagotavlja pristen okus Bosne in Hercegovine
  • Visoka kakovost za najbolj zahtevne gurmane

Dodajte Vispakovo mešanico za polnjene paprike k vašim receptom in presenetite svoje goste s osupljivimi okusi. Prepustite se tradiciji in uživajte v okusih, ki vam jih ponuja Vispak.

Opomba: Izdelek ne vsebuje alergenov kot so laktoza, glutenski beljakovine, oreščki itd.
3870007064193
42 Izdelkov

Posebne refence

Mešanica za polnjene paprike

0,80 €
1,20 €
Spletna cena: -33%