Mešanica za fižol in enolončnice

0,70 €
1,20 €
Ni na zalogi
Z DDV
Žal, ni več izdelkov na zalogi
Količina

Mešanica za fižol in enolončnice

Začimbe so bistveni del priprave okusnih fižolskih jedi in enolončnic. Z mešanico za fižol in enolončnice blagovne znamke Vispak, boste lahko ustvarili pristne bosanske jedi kar v udobju svojega doma.

Mešanica za fižol in enolončnice je sestavljena iz skrbno izbranih začimb, ki vam bodo zagotovile izjemne okuse in vonjave. Z visoko kakovostnimi sestavinami, ki so skrbno izbrane, zagotavljamo pravi okus in bogate arome vsakega obroka.

Blagovna znamka Vispak je znana po svojih tradicionalnih bosanskih izdelkih, ki predstavljajo dediščino bosanske kuhinje. Mešanica za fižol in enolončnice ni izjema. Izberite to visokokakovostno mešanico začimb in ustvarite jedi, ki vas bodo popeljale v srce Bosne in Hercegovine.

Začinite svoje fižolove jedi s pridihom tradicije, ki jih lahko najdete le v Bosni in Hercegovini. Naša mešanica za fižol in enolončnice bo zagotovila pristen okus z edinstvenimi kombinacijami začimb, ki so značilne za bosansko kuhinjo.

Podarite si pravo kulinarično doživetje z mešanico za fižol in enolončnice blagovne znamke Vispak. Prepustite se vonjavam, ki vam bodo vzbudile nostalgijo in vas odpeljale na potovanje skozi čarobne okuse Bosne in Hercegovine.

  • Izjemne arome in okusi
  • Kakovostne sestavine za autentičen okus
  • Tradicionalna bosanska mešanica začimb
  • Poživite svoje jedi z edinstvenimi kombinacijami
  • Vzbudite nostalgijo in se prepustite čarobnim okusom Bosne in Hercegovine

Opomba: Pred uporabo preberite navodila na embalaži. Shranjujte na suhem in hladnem mestu.

3870007064261

Posebne refence

Mešanica za fižol in...

0,70 €
1,20 €
Spletna cena: -42%